eso | 乡间别墅的魅力和现代的精致感

2020-05-23 157


mmexport1590219469223.gif

SANDBJERG RESIDENCE IN DENMARK BY NORM ARCHITECTS.

Norm Architects已完成哥本哈根北部私人住宅的内部翻新,结合了乡间别墅的魅力和现代的精致感。这座房子坐落在丹麦北西兰的田园风光中,四周是草地和森林,与世隔绝,坐落在树木茂密的角落中,可通向公园般的花园。外部是对传统丹麦乡村房屋的致敬,具有哑光渲染的粉笔彩色外墙,可平移的窗户,茅草屋顶和花岗岩石材。内部和外部的所有东西都是由最好的,大部分是本地采购的天然材料制成。内部包括温暖,平衡的空间,表面带有粗糙的纹理,精心设计的内置和量身定制的细节。外墙的整体氛围和调色板通过原始的,可触知的材料(例如木材,石材,天然纤维纺织品和皮革)转化为内饰,主导了房屋的开放式设计。美学融合了农舍的魅力,独特的精致和典雅的雕塑特色。

country houses, featuring a matte-rendered chalk coloured façade, paned windows, thatched roof and granite stone settings. Everything outside and within is made from the finest, largely locally sourced natural materials. The interior comprises warm, balanced spaces with roughly textured surfaces, thoughtfully in-built and bespoke details. The overall mood and colour palette of the exterior is translated into the interior with raw, tactile materials like wood, stone, natural fibre textiles and leathers dominating the open plan of the house. The aesthetic is a combination of farmhouse appeal, exclusive refinement and elegant, sculptural features.  

该物业旨在满足经常接待和招待客人的活跃家庭的需求,包括游泳池,网球场和相连的温室。所有用于内饰的材料均经久耐用且易于维护,只会随着时间,磨损和磨损而获得美观。受到家庭生活方式和频繁出差的启发,内部装饰元素成为好客室内设计的代名词。开放式的单色空间无缝地彼此过渡,不同的级别和材料定义了每个单独空间的阈值和功能。在主卧室中,宽敞的橡木门(类似于卧室的橱柜和墙板)通向浴室,配有定制的橱柜和洗手盆,步入式衣橱类似于豪华酒店套房的布局。

Designed to meet the needs of an active family that often hosts and entertains guests, the property comprises pool, tennis court and connected greenhouse. All materials chosen for the interiors are durable and easily maintained, only gaining beauty with time, wear and tear. Inspired by the family’s lifestyle and frequent travels, the interior feature elements synonymous with hospitality interiors. The open plan, monochrome spaces seamlessly transition into one another, with varying levels and materials defining the thresholds and functions of each individual space. In the master bedroom, large oak doors, similar to bedroom cabinets and wall panels, open up to the bathroom, featuring bespoke cabinets and basins, with a walk-in closet resembling the layout of a luxury hotel suite.

在房屋的整个卧室区域,所有墙壁都并置在浅色调的骨色墙壁和白橡木之间。某些镶有橡木板的墙包含隐藏或露天储藏室,以及壁displays作为展示。房屋内部美丽自然的纹理表面包括橡木墙和定制橱柜,Dinesen Douglas Pine地板以及深色的熏制橡木,熏黑钢和Thala灰色大理石定制家具。专为房屋正门设计的长椅是用熏制的熏橡木和SørensenLeather生产的Royal Nubuk Leather制造的。优雅的酒柜采用镶黑橡木和熏黑钢设计。雕塑餐桌是明亮而石头铺成的饭厅的宏伟核心,饭厅拥有斑驳的墙壁和从地板到天花板的落地窗。Throughout the bedroom section of the house, all walls are juxtaposed between lightly toned, bone-coloured walls and white oak. Some of the oak-panelled walls contain hidden or open storage and wall niches serving as displays. The beautifully natural and textured surfaces inside the house include oak walls and custom built cabinets, Dinesen Douglas Pine floors, and bespoke furniture in dark, smoked oak, blackened steel and Thala Grey Marble. The bench designed for the main entrance of the house is made from sawn smoked oak and Royal Nubuk Leather from Sørensen Leather. The elegant bar cabinet is designed in lamelled dark oak and blackened steel. The sculptural dining table stands as a magnificent centrepiece in the bright and stone-floored dining room with textured walls and paned, floor-to-ceiling windows.

TENNYSON 205 APARTMENT BUILDING IN MEXICO CITY BY STUDIO RICK JOY.

由Studio Rick Joy与FRB Arquitectos Asociados合作的这座五层楼高的公寓楼全部由混凝土制成,位于墨西哥城高档Polanco街区的一条安静街道上。联排别墅式的街区包含两个叠放在车库顶部的复式住宅。尽管在三个侧面与相邻建筑物并肩,但由于其具有雕塑感的立面,该建筑在传统的平坦正面中脱颖而出。建筑师利用当地的建筑传统来传达有限的材料调色板,使建筑看起来像是雕刻的城市雕塑。整个建筑是通过将混凝土浇筑成原始木材的形式而形成的。木板的压印纹理和当地生产的混凝土的温暖色调颠覆了人们对这种材料的普遍印象,即当大量使用时,这种材料是粗糙和野蛮的。

Concrete in all its glory defines this five-storey apartment block by Studio Rick Joy in collaboration with FRB Arquitectos Asociados, set on a quiet street in Mexico City’s upscale Polanco neighbourhood. The townhouse-style block encompasses two duplex residences stacked atop a garage. Although shoulder to shoulder with neighbouring buildings on three sides, the building stands out amongst the traditional, flat frontages thanks to it’s sculptural facades. The architects looked to local building traditions to inform a limited palette of materials, giving the building the appearance of a carved urban sculpture. The entire building was formed by a process of pouring concrete into primavera-wood forms. The imprinted texture of the timber planks and warm undertones of locally produced concrete subverts common perceptions of the material as harsh and Brutalist when used en masse.

Studio Rick Joy的设计团队解释说:“粗糙的锯成板的现浇混凝土在光线照射下可以使墙壁具有纹理。” 三个充满翠绿的中庭,种满了花槽,盒子和悬挂的藤蔓,为裸露的混凝土结构带来绿色和柔软感,并确保日光照射到该块的较低位置。将外部带入是Joy作品的主题,甚至将自然融入了大多数城市地区。由于中庭竖井同时服务于两个公寓,建筑师通过在窗户玻璃上涂上不透明的薄膜来确保私密性。

“Rough sawn board-formed cast in place concrete gives texture to the walls when they are grazed by light,” explains the design team at Studio Rick Joy. Three verdant atriums filled with planters, boxes and hanging vines bring greenery and softness to the exposed concrete structure, and ensure daylight reaches the lower levels of the block. Bringing the outside in is a motif throughout Joy’s work, incorporating nature into even the most urban sites. Since the atrium shafts serve both apartments, the architects ensured privacy by coating the window glass with an opaque film.

内部标有木板的混凝土墙辅以钢架可操作窗户,橡木地板和橱柜,以及黄铜固定装置和细节。与当地制造商和工匠的合作产生了单色的奶油色和黑色简约家具,这一决定既避免了对欧洲家具征收高额进口税,又进一步体现了墨西哥的本质。Studio Rick Joy定制设计了硬件元素,例如手柄和铰链,并在本地制造。每个单元都有自己的户外露台,进一步连接周围环境。阁楼露台向天空敞开,设有一个壁炉和一个围绕着雕塑的小型游泳池。面向街道的线性窗户被放置在尽可能多的框架中,其中一扇窗户指向由钢筋混凝土制成的莱昂纳多·诺列加·斯塔沃利(Leonardo Noriega Stavoli)引人注目的1940年圣帕古基教堂(Parroquia se San Agustin)。

The interior board-marked concrete walls are complemented by steel-frame operable windows, oak timber floors and cabinetry, and brass fixtures and detailing. Minimalist furniture in monochromatic tones of cream and black result from collaborations with local makers and artisans, a decision that both avoids the high import tax on European pieces and further reflects the essence of Mexico. Studio Rick Joy custom-designed hardware elements such as handles and hinges and had them manufactured locally. Each unit has its own outdoor terrace, further connecting to the surroundings. The penthouse terrace is open to the sky, featuring a firepit and small pool surrounding a totemic sculpture. Street-facing linear windows are positioned to frame tree views as much as possible, with one window pointed toward the striking 1940’s Parroquia se San Agustin church by Leonardo Noriega Stavoli, made of reinforced concrete.

-END-

图片来源自网络




 期精彩推荐 



精装房要去繁化简,软装就要“作”

绿城别墅 | 东方精神 意境 "新中式"

圣堡别墅 | 张扬有度 轻奢于心

澳雅医美 | 奏响魔都“医”与“美”的设计狂想曲







ESO1.jpg






| ABOUT |

eso空间软装设计院创立于2012年

从事各种领域空间的设计机构

精于大平层、独栋/联排/双拼/叠加别墅等私宅空间

在多类型的酒店/民宿、商业空间、办公空间

等跨领域些许建树

兼具国际国内采办能力

致力服务于尊贵精英阶层

提供量身定制高端前沿,贴合私属化舒适生活的尊享空间

公司拥有资深的设计团队

设计师创意表达空间能力非凡且素质严谨自律

公司多个项目获得国内外设计大奖,深得业界好评


| PROJECT |

丁香别墅 银亿领墅别墅 汤臣一品 汤臣湖庭别墅

 西郊庄园别墅永嘉路洋房 复星集团办公楼 VYOGA

上海安缦医疗美容机构   上海澳雅医疗美容机构   

上海瑞欧医疗美容机构

 集味凡间 荷庭餐厅 黄埔素食蒙特梭利幼儿园

 晋商会所  三林港海鲜大酒店  初霖和牛烧肉 徐氏龙虾

 水产码头  蜀城一号老火锅 鸿太极羊蝎子火锅 

太仓国信大厦 武汉洲际酒店会议中心 稻河示范民居会所 

上海宝地广场办公楼 苏州东方之门豪宅项目

 苏州湖滨四季别墅 合肥绿地乔治庄园 

泰州美好上郡样板房 外滩华润九里 星河湾 中凯城市之光 
北京泛海荣郡 世纪滨江花园等。


ESO3.jpg


欢迎关注+









Phone
Mail
Map
wechat